NAKON RASTANKA SA RADETOM MARKOVIĆEM OLIVERA JE VOLELA OVOG ČOVEKA: Bio je čuveni GLUMAC, cela zemlja mu se DIVILA
Olivera Marković, Foto: printscreen/youtube/domaci filmovi tv

da li ste znali?

NAKON RASTANKA SA RADETOM MARKOVIĆEM OLIVERA JE VOLELA OVOG ČOVEKA: Bio je čuveni GLUMAC, cela zemlja mu se DIVILA

Veliki deo javnosti ne samo da nije ni znao da je u novom braku, već su je do kraja života mnogi vezivali za barda našeg teatra, Radeta Markovića

Objavljeno:

Legenda domaćeg glumišta Olivera Marković 17 godina provela je u braku sa Radetom Markovićem, ali posle razvoda uplovila je u vezu sa kolegom Dušanom Bulajićem.

Nakon razvoda, Olivera koja gotovo da nije imala vremena ni za šta osim posla, veoma brzo se upustila u vezu sa kolegom Dušanom Bulajićem, ne sanjajući da će se ova ljubav pretočiti u novi brak koji će protkan nežnim emocijama trajati više od trideset godina.

Dok je sa Radetom bila večiti partner na sceni i vodila buran javni život, sa Dušanom, koji je takođe bio proslavljeni dramski umetnik, postala je večni partner van nje.

Razmišljajući o svom emotivnom životu, Olivera je često u šali znala da kaže da joj se čini da se udala čim se rodila i da se zapravo ne seća perioda svog života u kome nije bila u braku.

Bio je istaknuti dramski umetnik
Bio je istaknuti dramski umetnikfoto: prentscreen/RTS

Dušan je bio veliki umetnik, ali nije voleo slavu. Njih dvoje su decenije proveli zajedno kao članovi Narodnog pozorišta u Beogradu, a kako su svoj privatan život ona i Dušan držali daleko od trač rubrika, veliki deo javnosti ne samo da nije ni znao da je u novom braku, već su je do kraja života mnogi vezivali za barda našeg teatra, Radeta Markovića.

Glumica jednom iskreno pričala o svom ljubavnom životu
Glumica jednom iskreno pričala o svom ljubavnom životufoto: prentscreen/youtube/mjauuu82

S druge strane glumica Žiža Stojanović, je ranije pričala da joj je Bulajić bio velika ljubav.

- Duško Bulajić, bio je muž Olivere Marković. To je moja najveća ljubav, mi smo bili dve godine. S njim sam igrala i u Nišu i drugde. U Nišu, kad smo imali prvi angažman, već se zaljubio u mene. To je bilo posle muža, a mi nismo bili u braku. On se posle oženio Oliverom Marković. Ne pitaj. Ona je znala za mene, da je on mene voleo. Još iz Niša me je voleo, a u Beogradu smo se spojili - pričala je Žiža.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Filip Jovanović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.